tag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post5582244598478233200..comments2024-02-10T09:23:53.819+00:00Comments on Žiupsnelis Druskos: Jautiena kiniškai. Tigrams pamalonint.Mildahttp://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-65722899709253643802020-11-20T14:43:01.036+00:002020-11-20T14:43:01.036+00:00Ačiū už skanų receptąAčiū už skanų receptąOlgahttps://www.ecocredit.lt/kreditas-internetu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-12681579384470678252012-03-07T20:19:22.771+00:002012-03-07T20:19:22.771+00:00Super! Aha, mėsa galėjo perkepti arba šiaip prasne...Super! Aha, mėsa galėjo perkepti arba šiaip prasnesnės kokybės ar išpjovos jautiena pasiteaikė.. Kuo ji ilgiau 'brandinta', tuo minkštesnė turėtų būt.Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-75420393318055750462012-03-05T10:06:22.197+00:002012-03-05T10:06:22.197+00:00Aciu :) Savaitgali gaminau ir visiems labai patiko...Aciu :) Savaitgali gaminau ir visiems labai patiko! Dariau 600 g mesos ir daug visokiu darzoviu, tai uzteko astuoniems:) Tik tikriausiai per ilgai kepinau, nes mesa kietoka gavosi. <br />P.S. Atsiprasau uz klaidas ir nerisluma praeitame komentare, labai skubejau :))Justenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-44823004147593099892012-03-03T19:23:37.643+00:002012-03-03T19:23:37.643+00:00Na cia kokiems trims valgytojams turetu pakakti. P...Na cia kokiems trims valgytojams turetu pakakti. Priklauso nuo valgytoju :)Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-35776376034889825262012-03-02T16:59:15.926+00:002012-03-02T16:59:15.926+00:00Gal galetum parasyti, kokiam porciju kiekiai sie i...Gal galetum parasyti, kokiam porciju kiekiai sie inggredientai? Ruosiuosi draugu vakarienei, tai skaiciuoji, kiek reiktu 8 zmonem.. hmJustenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-32186685140380593392010-06-21T22:10:50.377+01:002010-06-21T22:10:50.377+01:00Inga, dėkui! :) Galima padaryt taip, kad gyvai kve...<b>Inga</b>, dėkui! :) Galima padaryt taip, kad gyvai kvepėtų ;-)Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-17644491128072636152010-06-21T19:43:21.357+01:002010-06-21T19:43:21.357+01:00Nuostabios nuotraukos.. o patiekalai per kompiuter...Nuostabios nuotraukos.. o patiekalai per kompiuterio ekraną kvepia...Inganoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-71921399011385311312010-02-16T17:39:52.308+00:002010-02-16T17:39:52.308+00:00Ugne, labai gėda, bet čia man problemos su lietuvi...<b>Ugne</b>, labai gėda, bet čia man problemos su lietuvių kalbos žodynu. Taigi - geriausia naudoti <i>rump steak</i> - lietuviškai 'jautienos pasturgalis'? Na rimtai nežinau, kaip tiksliai turėtų vadintis.. Taip pat galima naudoti jautienos nugarinę (man rodos taip verčiasi <i>stirloin</i>), kuri deja gerokai brangesnė. BET aš asmeniškai to nelabai paisau, neretai paimu ir pigesnį gabaliuką, nes kad skirtumas begalinis nepasakyčiau ;-) Gal ir nevisai sektinas pavyzdys, bet man tinka :) Svarbiausia - neperkepti, tada mėsa nebus kieta.Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-8030955579127113572010-02-16T15:53:02.187+00:002010-02-16T15:53:02.187+00:00Klausimukas, kokią jautienos dalį griausia naudoti...Klausimukas, kokią jautienos dalį griausia naudoti - kumpį, išpjovą, nugarinę?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-6916117764692326752010-02-15T09:57:13.949+00:002010-02-15T09:57:13.949+00:00Beje, o ką veikia amerikiečiai per prezidento dien...Beje, o ką veikia amerikiečiai per prezidento dieną? :)Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-52086668719906586012010-02-15T09:07:04.369+00:002010-02-15T09:07:04.369+00:00Atidaryta, nežinau, turbūt skonio reikalas, bet ma...<b>Atidaryta</b>, nežinau, turbūt skonio reikalas, bet man šitaip paruošta jautiena yra labai skani. Neturėdama laiko gaminu ir be marinato (tada visas principas kiek kitoks - pirmiau apkepinu mėsytę, tada išimu ir sudedu daržoves, o joms apkepus sugražinu mėsą ir pilu padažą), bet SU man asmeniškai yra žymiai mielesnės tekstūros ir skonio. <br /><br />Tikiuosi, kad kiti receptai patiko ir pavyko :)Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-19166131846600111502010-02-15T07:57:08.228+00:002010-02-15T07:57:08.228+00:00O be visų lietuviškų-tarptautinių, JAV švenčia dar...O be visų lietuviškų-tarptautinių, JAV švenčia dar ir Prezidento dieną:) <br />Beje, pastaruoju metu įsitikinau, kad marinuojant mėsą su rūgštimi (įskaitant vyną ar mano mėgstamą balzaminį actą, garstyčias, jogurtą, etc.), mėsa "sudega" - jos tekstūra išyra, ir nors ji minkštesnė, bet ne tokia gardi, kaip per naktį pastovėjusi nerūgščiame marinate (žolelių, krakmolo - ir būtinai be druskos). o Vyną, jei jo reikia, pilu jau kepant. <br />Bet šiaip - tamstos blogas labai įkvepiantis. neseniai gaminau iš čia nusižiūrėtus raudonuosius lęšius, mėsytę ir sidro padažėlį:)Atidarytahttp://atidaryta.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-53412034667914377042010-02-14T21:09:49.541+00:002010-02-14T21:09:49.541+00:00Egle, tikrai, kad ne :) Bet galima viską tą patį d...<b>Egle</b>, tikrai, kad ne :) Bet galima viską tą patį daryti, tik be mėsytės ir be marinato. Tik tada dar su austrių padažu įspausčiau kiek citrinos arba laimo sulčių ir rudojo cukraus kokį šaukštą ;-) O 24 yra gražus skaičius ;-)<br /><br /><b>Jurgita</b>, tai, kad čia nedaug egzotikos! Visai! Tas austrių padažas tikrai neturi kažkokio ypatingo skonio, netgi negalėčiau normaliai apibudint.. O gimtadienis geru laiku tavo. Man gegužė išvis toks mielas mėnuo!Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-37340393730430248632010-02-14T20:04:32.887+00:002010-02-14T20:04:32.887+00:00Cha, vadinas, gimiau kitą dieną po lietuviškos mei...Cha, vadinas, gimiau kitą dieną po lietuviškos meilės dienos, ot naujiena! :)<br /><br />Mėsytė, spėju, gardi. Bet per didelė egzotika man, gyvenime moliuskų ir austrių burnoj neturėjusiai.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-65195538923752793072010-02-14T19:40:18.024+00:002010-02-14T19:40:18.024+00:00Aš Tigras. Iš didžiosios T :) Ir Avinas. Iš didžio...Aš Tigras. Iš didžiosios T :) Ir Avinas. Iš didžiosios A :) O diev, greit jau stuktels 24.<br /><br />Gardžiai atrodo tavo mėsytė, tikrai Tigrams ;) Bet nevegetarams :)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-53022095226926645642010-02-14T19:14:33.546+00:002010-02-14T19:14:33.546+00:00Egidija, skirtumas yra didelis. Nuo tokio kiekio ž...<b>Egidija</b>, skirtumas yra didelis. Nuo tokio kiekio žuvies padažo bus bloga! Ir skonis, ir spalva, ir konsistencija skiriasi (austrių padažas toks tirštokas). Primygtinai siūlau paieškoti austrių padažo. Jo tikrai tikrai yra. Pati Vilniuje buvau nusipirkusi. Sekmės paieškose!Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5149673802220542277.post-988719998955885992010-02-14T19:00:21.029+00:002010-02-14T19:00:21.029+00:00nuostabumynas :) o kokios gražios spalvos... labai...nuostabumynas :) o kokios gražios spalvos... labai pavasariškai atrodo. o aš austrių padažą žuvų padažiuku pakeičiu.. kažint ar yra didelis skirtumas...?<br /> tegul Tigras nesikandžioja :)egidijahttp://www.tinginiai.comnoreply@blogger.com