2009 m. balandžio 10 d., penktadienis

Padėkos žiedelis ir velykinis klausimas

Šis trumputėlis įrašas turi dvi funkcijas.

Visų pirma, tiesiog privalau išsakyti milžinišką padėką visiems apsilankiusiems. Labai AČIŪ už gražius žodžius, pagyras ir palinkėjimus. Tikrai nesitikėjau tokio šilto sutikimo. Juolab kad šie maloniai širdį kutenantys komentarai atėjo iš žmonių, kuriuos pati skaitau ir be galo žaviuosi. Vaje.. taip ir susigraudint galima :) Taigi ačiū ačiū ačiū! Ta proga dar ir kvietkelį pridedu. Tiesiai iš nuosavo sodo.. Specialiai JUMS. Ačiū, kad esat.

Taip pat norėjau parašyti ką nors velykinio, o įrašą papuošti nuosavų margučių nuotrauka. Prisimenu - pernai primarginau, pripuošiau pavasarinėm gėlėm ir, aišku, nufotografavau. Taigi susirandu pernykštes nuotraukas... o jos out of focus.. VISOS. Visos visos. Betgi sulaukus tokių pagyrų nebegaliu čia dėti bet ko. Todėl margučių nebus.. Gal kitamet?

Viskas priklausys nuo lietuvių parduotuvės asortimento. Rytoj keliauju ieškot. Mat pernykščiai margučiai – kurių puošybai naudojau čionykščiuose supermarketuose parduodamus maistinius dažus - patapo margi.. inside out. Nors stipriai skiedžiau ir laikiau išties trumpai. Akivaizdžiai nepritaikyti lietuviškom tradicijom.

Šiandien su mama aptarėm Planą B. Svogūnų lukštai? Pamiršau prisirinkt. Medžio žievė? Kažkaip nepatogu eiti į parką lupinėt medelių.. įsivaizduoju praeivių reakciją.. :) Ramunėlės? Per šviesu, juolab kad čia visi kiaušiniai rudais lukštais.. Rūdys? Iš kur?! Kitaip tariant, Plano B nėra. Nebent.. gal kas turi daugiau pasiūlymų?

Vat šitas klausimas ir yra antroji – labai aktuali - šio įrašo funkcija. Bet kokie patarimai labai welcome. O Velykinis sveikinimas dar palauks.. Nes darosi vėlu net ir tokiai naktibaldai kaip man. Labanakt ;-)

6 komentarai:

  1. Kažkada prieš keletą metų aš taip pat per vėlai susigriebiau, kad neturiu kuo dažyt kiaušinių. :)Bet namie buvo juodo tušo buteliukas ir sidabrinis markeris - jais ir pasidarbavau. Gavosi tokie nelabai gal velykiniai tie kiaušiniai, bet vis vien marginti :D Iš principo blogiausiu atveju matyt galima ir šiaip juos spalvotais markeriais apipaišyt :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš asmeniškai jau seniai laukiau ir tikėjaus išvyst tavo blogą. Dabar, pasikartosiu, labai džiaugiuos, kad jis išvydo dienos šviesą :)

    mama mano irgi susigriebė, kad dažų margučiams neturi. Galvojo, su digėlių nuoviru padažys. Nenusidažė.. tai visgi svogūnų lukštai padėjo. Gaila, kad jų neturi :/

    o broliukas mano tai su markeriais ojei kokių gražių primargino.. super.

    Na, o šiaip svarbiausia Velykinė dvasia.

    Su šv.Velykom!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū merginos!

    Jurga, isivaizduoju, kad juodu fonu ir sidabriniais ornamentais puostas kiausinis turetu atrodyt labai graziai..

    Rutuliuk, taip, svogunu lukstai siuo atveju yra geris, bet kad as mazdaug pora dienu iki velyku sumastau kad reiketu ju pasirinkt.. :)

    Na bet visgi lietuviu parduotuves ir lenkisku kiausiniu dazu mano velykinis stalas buvo isgelbetas! :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai smarkiai vėluoju, bet gal kada nors pravers.. :) Kai nėra jokių dažų, ar svogūnų laiškų, tai gelbsti paprasta "zelionka", t.y. briliantinė žaluma, kurios visai nedaug tereikia skiedžiant su vandenėliu. Taip pat puikiai tinka jodas! Spalva visiškai atitinka svogūnų lukštus.. :) Ir dar kalio permanganatas! Super atradimas.. O kokia graži spalva būna..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Geras! Niekada nebuciau sugalvojus. Aciu uz patarima. Tikrai, o gal kada pravers ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Linksmi sveikinimai Velykų proga
    Sveikinimai.lt

    AtsakytiPanaikinti