2011 m. sausio 22 d., šeštadienis

Kava, vaškės ir obuolių pyragas bei 7 tiesos arba ne

Kad jau merginos taip gražiai apdovanojo (Ačiū! Ačiū! Ačiū!),

nelieka nieko kita kaip atsinešti puodelį kavos, gabalėlį pyrago, įsijungti kompiuterį, pasukti galvą ir surašyti septynias tiesas apie save.

1) Gimiau ir užaugau Utenoje. Nors, meluoju. Gimimo liudijime įrašyti Sudeikiai. Vienas gražiausių miestelių pasaulyje, šalia myliausio Alaušo ežero, po kurį kažkada ropojau, vėliau išmokau plaukti, o tada jau plaukiojau ir plaukiojau turbūt kiekvieną vasaros atostogų dieną. Beje, vakar sporto klubo instruktorius labai gyrė mano chest stretch. Sakė, negali būti, kad visą dieną klapsiu kompiuterio klavišais. Ha! Ačiū, Ežere!

2) Galėjau tapti aktore. Buvau gavusi rimtą pakvietimą studijuoti aktorystę, bet pasakiau ne. Nesigailiu, bet kartais pagalvoju, o jei būčiau sutikus?! Įdomu, kokiam pasaulio kampe dabar gyvenčiau, ką veikčiau, kas būčiau?

3) Niekada nesu išvažiavusi, išplaukusi ar išskridusi iš už Europos ribų. Gėda palėda.

4) Esu labai prasta draugė-per-atstumą. Neatrašau laiškų, nesėdžiu skype. Viskas todėl, kad esu chroniška atidėliotoja. Vėliau/rytoj/poryt/kitą savaitę – va kokia siaubinga mano mantra kasdieninė. Užskaitom kaip punktą (5)?

6) Dievinu arbatą. Į naujus namus atsivėžiau tik dvi dėžes arbatos, nes visas kitas išdalinau draugams. Tai žinodamas darbinis secret santa padovanojo didelį arbatos puodą ir arbatėlių kolekciją. Ačiū jam!

7) Negeriu pieno. Užtat mėgstu kefyrą. Su karštom bulvėm ir krapais. Nirvana!

 

Dabar skambant būgnams reikia apdovanojimą perdovanoti kažkam kitam. Kažin, ar beliko bent vienas neapdovanotas tinklaraštis Lietuvos pabangėj?

Turbūt, kad ne, todėl tituliuką ir karštus linkėjimus perduodu be galo šiltam, gražiam ir tikrai stilingam blogui po Londono saule – Manomine. Beje, man rodos, mes dabar net dar labiau kaimynės ;-)

O dabar apie fantastišką Varškės ir obuolių pyragą. Receptą nusižiūrėjau iš Beatos draugės Vilmos. Beveik nieko nekeičiau, tik naudojau riebią varškę ir ne tris, o du kiaušinius, nes pabijojau, kad įdaras išplauks (bet kitąsyk turbūt mušiu visus tris!). Tad nedubliuosiu ir neperrašinėsiu. Spauskit nuorodą ir junkit orkaites! Labai paprasta, o kaip skanu!!!

Ir šiaip, kad pyragas pavyko, supranti, kai tavo kambariokės ir visos jų draugės jau po pirmo kąsnio meldžia recepto. Kambariokės ir jų draugės, kurios šiaip negamina.

9 komentarai:

  1. manau laikas kaimynem susibegt arbatos puodeliui! ;) O be arbataos ir bendros tautybes, mes dar abi ir pieno negeriam, Europos ir as nesu kol kas palikusi... o aktoryste buvo mano ilga ir l. didele svajone...
    Labai dekoju uz perleista apdovanojima, vistik turbut reiks ir man kazka apie save pasipasakot... :))
    O pyragas tai et, kepsim!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip smagu skaityti apie šiltus ir nuoširdžius žmones gyvenančius Anglijoje

      Panaikinti
  2. Tai kiek manomine apdovanojimu jau turi?
    Man irgi tenka sutikti su pora is punktu. Labiausiai nepatogu del atideliojimo. Ir is uz Europos toliau nebuvusiu yra ir daugiau :)

    Pyraga pakankamai isgyrei, kad norisi jau dabar eiti kepti...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mmm... ketvirtas punktas labai jau artimas man, nors visiškai nedžiugus. Niekaip negaliu prisiversti čia-ir-dabar iš karto atrašyti į laišką, kurį gavau, pavyzdžiui. Truputį atidedu.. tada iki rytojaus... iki dar kitos dienos.. ir taip tęsias, o ne. O paskui tenka rašyti laiškelius su ilgais atsiprašymais :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nors jau ir esi apdovanota “Stylish Blogger Award”, tačiau prisidėsiu prie visų dovanotojų ir aš;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ir aš prisidedu :) Skiriu tau stilingiausio tinklaraščio apdovanojimią :) http://gpmagija.blogspot.com/2011/02/astrus-sukuciai.html

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveika :)
    Labai puikus jusu blogas! Nuotraukos, receptai - nuostabus! Sekmes :)

    AtsakytiPanaikinti